Banner superior

Banner superior

martes, 21 de abril de 2015

Sant Jordi: Un Llibre, una Rosa i un Regal pel qui més estimes!

Hola a tots,

El 23 d'abril és un dia molt complert, no només es cel·lebra Sant Jordi, tradició catalana i d'altres països com Anglaterra o Japó entre d'altres; si no també que es celebra el dia del llibre en commemoració de la mort el mateix dia i any de dos grans escriptors: Miguel de Cervantes i William Shakespeare. Per això a Catalunya llueixen els carrers engalanats de llibres i roses.
Seguint amb les celebracions d'aquest dia, els catalans tornen a celebrar el dia dels enamorats per això és molt habitual que a part de lo típic del dia s'afegeixi una sorpresa, i sobretot per les noies se'ls hi obsequiï amb una joia en símbol d'estimació.


Que bonic és sempre rebre un regal tingui la forma que tingui, com per exemple un petó.


Gaudiu de la festa en tot el seu esplendor.

Fins la propera,

Garcia Cuevas Joier

-----------------------------------------------------------------------

Hola a tod@s,

El 23 de abril es un día muy completo, no sólo se celebra San Jordi, tradición catalana y de otros países como Inglaterra o Japón entre otros; si no también que se celebra el día del libro en conmemoración de la muerte el mismo día y año de dos grandes escritores: Miguel de Cervantes y William Shakespeare. Por eso en Cataluña lucen las calles engalanadas de libros y rosas.Siguiendo con las celebraciones de este día, los catalanes vuelven a celebrar el día de los enamorados, por eso es muy habitual que aparte de lo típico del día se añada una sorpresa, sobretodo para las chicas que se las obsequia con una joya o un símbolo de amor.Que bonito es siempre recibir un regalo tenga la forma que tenga, como por ejemplo un beso.


Hasta la próxima,

Garcia Cuevas Joier

No hay comentarios:

Publicar un comentario